Mentorordning, workshops m.m.

The best is yet to come.

Cirkel for kvinder i eller omkring overgangsalderen.

Denne cirkel er for dig, som befinder dig i denne overgangsfase. 
Vi mødes i alt 8 gange, lørdag formiddag kl. 10 - 12:30 på følgende datoer: 
(1) 10/9
(2) 1/10
(3) 29/10
(4) 12/11
(5) 3/12
(6) 7/1
(7) 4/2
(8) 4/3
Cirklen finder sted i My Yoga Studio på Hyldegårdsvej 29, stuen tv., 2920 Charlottenlund.

Hver lørdag har sit overordnede tema, som du kan læse lidt om nedenfor. 

Faste punkter bliver: Oplæg fra min side omkring dagens emne; der vil være plads til dialog og sharing, og efter en pause leder jeg dig gennem blid yoga og meditation, så du kommer ned i din krop og ikke bare befinder dig oppe i hovedet. Derfor er det vigtigt, at du har noget behageligt og løstsiddende tøj på. Du er velkommen til at medbringe egen yogamåtte og tæppe til afspænding, men ellers kan du sagtens låne dette udstyr på stedet. 
Har du aldrig lavet yoga før, så tag det bare helt roligt: jeg laver noget, som alle kan være med til uanset hvilken fysisk kondition man er i, og uanset hvor smidig man er. Du kan sagtens være med!  Yoga og meditation er lige præcis det, som din overgangskrop har brug for.
Jeg vil også præsentere jer for en essentiel olie hver gang. Jeg fuldstændig vild med de fantastiske og superrene olier fra firmaet Doterra. Disse olier kan helt sikkert hjælpe dig på din transformationsrejse og måske endda lindre de fysiske gener, du måtte opleve lige nu. Det er dog helt valgfrit, om du ønsker at modtage prøver af disse olier, og derfor koster det 200 kr. ekstra, hvis du er interesseret i dette tilbud - som jeg selvfølgelig kraftigt vil opfordre dig til.

Medbring også en notesbog til hele forløbet - gerne en flot og lækker notesbog, som du kun bruger til dette forløb.

Modul 1, lørdag den 10. september 2022: Forandringernes tid. 

Du er på en rejse til et andet sted i dit liv. Lad denne rejse være en rejse fra "great to extraordinary". Fra  overgang til overskud! Præsentation af mig selv, intro til hele forløbet. Hvad er overgangsalderen og hvad er overgangsalderen ikke! Hvordan har du det med forandringer? Stritter du imod eller tør du læne dig tilbage i tillid? 

Modul 2, lørdag den 1. oktober 2022: Giv slip!

I denne overgangsfase er der flere ting, som du med fordel kan give slip på for at skabe plads og energi til det nye, som venter dig. Vi skal bl.a. se lidt på den historie, som du fortæller om dig selv. Trænger denne historie mon til at blive omskrevet? Hvordan går det med at skulle slippe kontrol? Vi kommer ind på emnet "tilgivelse". 

Modul 3, lørdag den 29/10 2022: Din fysiske krop.

Hvad sker der med din krop lige nu? Hvad kan du gøre for at få det bedre og få et kærligt - og ikke forvrænget -  forhold til din krop? Vi skal bl.a. snakke lidt om mad og skal også danse lidt i dag for at komme i kontakt med vores krop.

Modul 4, lørdag den 12. november 2022: Indefra og ud.

I dag skal vi bl.a. snakke om tanker, som er det, der skaber hele vores verden. Du har altid et valg, når det gælder tanker: frygt eller kærlighed. Det er aldrig for sent at ændre sit tankemønster og gamle overbevisninger og således forbedre sit liv.

Modul 5, lørdag den 3. december 2022: Din søvn.

Vi kommer til at gennemgå reglerne for søvnhygiejne. Hvad kan du gøre for at få en lidt roligere søvn? Tankemylder - hvordan slipper man sine tanker? Snak om stress og hvordan man kan undgå en vedvarende form for stress.

Modul 6, lørdag den 7. januar 2023: Din skønhed.

Overgangsalderen er flettet tæt sammen med den aldring, om rammer os alle. Hvordan vil du ældes? Og hvordan skal dit syn være på din nuværende og kommende alder?

Modul 7, lørdag den 4. februar 2023: Din magiske morgen.

Fra overgang til overskud! Du inviteres til at skabe din egen morgenpraksis, så du gør alt hvad du kan for at få en fantastisk dag. Vi skal arbejde med visualisering og affirmationer. 

Modul 8, lørdag den 4/3 2023: What is yet to come?

Hvad skal spire nu? Hvordan ser dit nye kvindelig ud? Hvordan skal denne sidste del af dit liv se ud? Vi bryder igennem det eventuelle usynlige glasloft. Tager personligt lederskab. Snak om livsprioriteter.

Tilmelding:

Deltagelse i denne cirkel på 8 lektioner koster 2.800 kr. plus 200 kr. ekstra, hvis du ønsker at modtage prøver af de essentielle olier. Altså enten  2.800 kr. eller 3.000 kr. Beløbet indbetales på Mobile Pay nr. 996412 (simplybalance). Tilmeldingen er bindende. Du bedes angive dit navn og evt. mail ved tilmeldingen.

Der er kun plads til 8 fantastiske overgangskvinder!

Early bird tilmelning: Du kan spare 300 kr. ved tilmelding senest mandag den 8. august. Du skal altså indbetale 2.5oo kr. plus eventuelt de 200 kr. ekstra for prøver af essentielle olier.


Har du brug for en mentor?

Du er i gang med en videregående uddannelse - måske er du gymnasieelev.

Du skal præstere, når det gælder, f.eks. til eksamen.

Du føler dig udfordret af stressende, selvsaboterende overbevisninger, som spænder ben for dit ønske om at performe optimalt.

Du føler dig stresset og har måske udfordringer med at strukturere din hverdag.

Mangler ofte motivation, og dine tanker støtter dig slet ikke. Tværtimod! Du oplever måske angst og kender sikkert alt for godt til overspringshandlinger.

Kan du nikke genkendende til noget af dette?

Kunne du tænke dig at lave om på det?

Er du klar til at tage din power hjem?

Så er jeg klar til at støtte dig!

Hvordan?

Jeg arbejder holistisk, når jeg skal facilitere transformation. Dvs. at jeg henter inspiration fra mange forskellige områder og inviterer også dig til at komme med hele vejen rundt: Se på dine tanker, dit mindset, dine følelser, dit søvnmønster. Du skal lære at komme fra hovedet og ned i kroppen for virkeligt at kunne mærke dig selv. Du skal lære at værne om din energi. Jeg bruger derfor mange åndedrætsøvelser og har stor fokus på at balancere dit nervesystem, som sikkert er ude af balance.

Når du først oplever større indre ro, kan du tage din power hjem igen og kan performe ud fra et mere autentisk sted.

Hvor og hvor meget?

Jeg foreslår at vi mødes online, gerne på zoom eller facetime.  Hvis vi kan finde et passende sted, kan vi også mødes fysisk.

For 5 sessioner à 60-90 minutters varighed er prisen 3000 kr. Beløbet indbetales på MP 996412.

Hvis I er to (studiekammerater) som melder sig til et mentorforløb på samme tid, er prisen 5000 kr., dvs. 2500 kr. for hver af jer.

Skriv til mig på susanne@simplybalance.dk, så vi kan lave de nærmere aftaler sammen – eller hvis du er i tvivl om noget.