SUSANNE BOSSEN

Jeg er cand. mag. af uddannelse og har i rigtigt mange år arbejdet i gymnasieskolen – både som gymnasielærer og som leder, heraf de seneste mange år som rektor på et studenterkursus.

Sideløbende har jeg taget uddannelse som stressvejleder samt yoga- og meditationslærer.

Balance er for mig nøglen til alt det gode, vi kan være.

Nøglen til den bedste version af os selv.

Desværre lever mange af os i ubalance på en ene eller den anden måde og er slet ikke i kontakt med os selv. Tit er vi faktisk reduceret til at være en ret dårlig version af os selv, fordi netop kun hovedet, vores ego og fornuften får lov til at råde.

Min passion er at skabe balance eller medvirke til at heale en ubalance, som forstyrrer på et fysisk, psykisk eller mentalt plan,  og gennem årene har jeg taget kurser, har uddannet mig og samlet en del rigtigt gode værktøjer i min værkstøjkasse.

Min mission er at hjælpe dig til at navigere i en verden, hvor du altid først tager hånd om dig selv og dine behov for derigennem at være der for andre.  

Jeg benytter mig af forskellige teknikker til at lære dig, hvordan du genfinder din balance, og jeg vil bl.a. invitere dig til at meditere, lave lidt yoga og arbejde med dine tanker for at vibrere på et højere niveau. På den måde kommer du til at stråle og være en fantastisk version af dig selv.

Personligt har jeg selv på et tidspunkt været så meget i ubalance af stress, at det havde en virkelig negativ virkning på min livskvalitet. Jeg gav og gav ud af min egen kraft, til der næsten ikke var noget tilbage til mig selv. Jeg var som fullblown pleaser fanget i et hamsterhjul og havde ofte kun ét eneste fokus:  at overleve den næste dag. Først da jeg for alvor begyndte at tage hånd om mig selv, fik set på mine egne behov, fik ryddet ud i forskellige forhold og især gik mine tankemønstre grundigt efter i sømmene, begyndte jeg at kunne flytte mig og tage min power hjem igen. Jeg genfandt min balance, og det føles fantastisk!

Hvis du er interesseret i at læse min e-bog ”Fra stress til balance” kan du skrive dig op her.

Samtidig skriver du dig op til at modtage mine nyhedsbreve, som handler om de mange forskellige aspekter omkring emnet “balance”.  Læs og bliv inspireret.

 

“Life is a matter of balance”