Om mig

Certificeret stressvejleder samt certificeret kundalini yoga- og meditationslærer.

Jeg er oprindeligt uddannet cand. mag. i fransk og tysk og har i rigtigt mange år arbejdet i gymnasieskolen – både som gymnasielærer og som leder, heraf de seneste mange år som rektor på et studenterkursus.

Balance er for mig nøglen til det gode liv, vi alle fortjener at leve.

Nøglen til den bedste version af os selv, hvor vi trives og har adgang til vores bedste styringsværktøj: vores intuition.

Desværre lever mange af os i ubalance på en ene eller den anden måde og er slet ikke i kontakt med os selv.

Tit er vi faktisk reduceret til at være en ret dårlig version af os selv, fordi netop kun hovedet, vores ego og fornuften får lov til at råde.

At skabe balance eller medvirke til at heale en ubalance, som forstyrrer på et fysisk, psykisk eller mentalt plan er blevet min passion, og gennem årene har jeg taget kurser, har uddannet mig og samlet en del rigtigt gode værktøjer i min værkstøjkasse.

Min mission er at hjælpe dig til at navigere i en verden, hvor du altid tager hånd om dig selv og sørger for at fylde dig op indefra. Først derefter er du i stand til at være noget for andre.

Kun ved at fylde dig op indefra har du vitalitet nok til at kunne håndtere alle livets input uden at miste dig selv og uden at blive stresset.

Jeg benytter mig af forskellige teknikker til at lære dig, hvordan du genopretter din balance, og jeg vil bl.a. invitere dig til at meditere, lave lidt yoga og arbejde med dine tanker og overbevisninger.

Hvis du vil høre lidt om min egen personlige historie, så var jeg på et tidspunkt så meget i ubalance, at det havde en virkelig negativ indvirkning på min livskvalitet. Jeg fandt dyb tilfredsstillelse i min professionelle karriere, men jeg gav og gav ud af min egen kraft, til der næsten ikke var noget tilbage til mig selv. Jeg var som fullblown pleaser fanget i et hamsterhjul og havde ofte kun ét eneste fokus: at overleve også næste dag. Med smerter og det hele!

Nu kan jeg godt se, at jeg totalt havde forladt mig selv. Jeg havde kun fokus på de ydre ting og måtte efterhånden sande, at der manglede noget i mit liv. Og det som jeg manglede, var mig selv.

Først da jeg for alvor begyndte at tage hånd om mig selv, fik set på mine egne behov, fik ryddet ud i forskellige forhold og især gik mine tankemønstre grundigt efter i sømmene, begyndte jeg at kunne flytte mig og tage min power hjem igen. Jeg genfandt min balance, og det føles fantastisk!

Nu lever jeg for at inspirere dig og andre til et liv i balance, hvor du er vital og stressfri og hvor du har givet slip på alt det, som ikke længere tjener dig.

Du skal vide, at det aldrig er for sent at begynde at tage personligt lederskab og starte den fantastiske rejse tilbage til sig selv.

”What you do today can improve all your tomorrows.”