januar 25, 2021

Noget om disciplin

Januar måned er snart forbi, og jeg håber, at du har haft en god start på året.

Har du mon brugt lidt tid på at tænke over, hvilket overordnet tema, du gerne vil give det nye år? Temaet kunne være sundhed, selvomsorg, lethed og glæde, et liv i større balance eller noget helt andet!

Dit 2021

Hvordan skal DIT 2021 være?

Har du allerede sat dig ét eller flere mål?

Hvis ikke, så vil jeg opfordre dig til at tænke lidt over, hvad du gerne vil opnå i det kommende år. Og ikke bare tænke, men også prøve at være helt konkret, lavpraktisk og realistisk.

Følg disse tre trin:

  1. Hvis du har flere mål, så find allerførst det ene mål, som betyder allermest for dig. Allermest! Hvad ville være fuldstændig fantastisk for dig at opnå i dette år? Find det ene nøgleord, som ville udgøre en kæmpe forskel for dig. Skriv det ned i din notesbog.
  2. Tænk dernæst over, hvordan det skal føles at være dig, når du har nået dit mål. Beskriv følelsen. Beskriv eventuelle lugte. Beskriv eventuelle lyde. Beskriv hvad tøj du har på, når du kommer i mål. Brug lidt tid på virkeligt at sanse, hvordan det føles at være dig. Hvis det er svært for dig at skabe den følelse, så prøv at lukke dine øjne og smil for dig selv. Smil. Smil, idet du tænker på, at du er kommet helt i mål. Bemærk så, hvilke følelser går gennem dig, når dine mundvige begynder at bevæge sig opad
  3. Næste skridt er igen at gribe din notesbog og begynde at tænke over, hvad det kræver af dig at komme i mål. Hvilken adfærd skal der til? Jeg opfordrer dig til her at finde 20 måder, hvorpå du kan opnå det, du gerne vil. Ikke fem, ikke otte, ikke femten, nej, tyve måder! Når du starter på denne øvelse, vil du nemlig opleve, at det i starten er ret let og efterhånden bliver det sværere og sværere, så du bliver tvunget til at være lidt kreativ og tænke ud af boksen for at komme op på de tyve forslag. Og netop her kan dine ideer vise sig at blive udfordrende for dig, men samtidig spændene og sjove. Husk, at du jo for længst ville være kommet i mål, hvis det hele var let!

 Bliv ved!

Nu har du lavet det vigtige og det indledende arbejde. Tilbage står så at manifestere: Huske dit mål og lade det blive en del af din hverdag.

Dyrk din vision! Lad den gennemsyre din bevidsthed.

Forestil dig, at du nu har plantet et frø i frugtbar jord. Nu vil du gerne se frøet spire.

Nus om det.

Vand det.

Pas på det og lad det vokse sig stort og stærkt.

Her er det så, at disciplin kommer ind i billedet. Hvis dette ord bringer forkerte eller ubehagelige konnotationer til dig, så tænk i stedet:

Flid

Vedholdenhed

Beslutsomhed

Stædighed

Commitment

Kald det hvad du vil. Kært barn har mange navne.

For mig er denne vedholdenhed simpelthen altafgørende for, at du oplever succes med dit forehavende. Du har bestemt ikke brug for endnu en fuser.

“Repeating new behavior creates permanent change”

Synes du at ordet ”disciplin” lyder lidt gammeldags og støvet?

Tja, måske, men jeg tænker ikke disciplin på den militaristiske kæft-trit-og-retning-agtige måde.

Det handler ikke om at forcere noget.

Det handler ikke om bare at mosle derudaf, koste hvad det vil.

Det handler heller ikke om at overskride sine egne grænser og ende med at brænde ud.

Det handler derimod alt om at have øje for sin ledestjerne, sit mål, og hele tiden navigere målrettet efter det.

Gøre det med stor kærlighed.

Have det sjovt på vejen derhen.

Og frem for alt ikke svigte sig selv.

Ikke lyve for sig selv.

Ikke glemme det som er vigtigt under påstand om, at der er så meget andet at se til.

Tættere på eller længere væk?

Du manifesterer hele tiden. Bevidst eller ubevidst.

Du siger hele tiden ”ja” til universet.

Og universet svarer igen med præcis samme vibration, som den du udsender.

Dette betyder, at du, når du vibrerer lavt (f.eks. brokker dig, kritiserer, føler lavt selvværd) tiltrækker og manifesterer på samme lave frekvens. Dette vil formodentlig føre dig laaaaangt væk fra dit mål!

Omvendt: Hvis du udsender høje vibrationer (f.eks. glæde, taknemmelighed, tilgivelse), så har du store chancer for at komme tættere og tættere på dit mål.

Så prøv at være bevidst i de valg du træffer: Er du nu tættere på eller længere væk?

Til at støtte dig i din rejse henimod det, som du ønsker dig allermest, kan jeg anbefale olien, som hedder Motivate. Genial til at komme væk fra følelser præget af tvivl, pessimisme og generel negativitet. Den kommer i en praktisk ”roller” lige til at rulle på f.eks. dine underarme. Det er en blandingsolie, som bl.a. består af: pebermynte, citrus, koriander, basilikum, rosmarin, melissa og vanilje.

Jeg kan hjælpe dig med at anskaffe dig olien. Hvis du er interesseret i at høre mere om Doterra og de mange fantastiske olier, så kontakt mig og vi finder et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen online.