Balance med essentielle olier

Til at understøtte din rejse mod en tilværelse i større balance anbefaler jeg, at du stifter bekendtskab med de fantastiske essentielle olier fra Doterra.

Disse olier har stor virkning på krop, sind og ånd, og de kan ændre dit liv, det tør jeg godt love, ligesom olierne har været med til at ændre mit liv.

De rene, essentielle olier giver dig natur på flaske, og du kan således invitere naturens healende kræfter ind i dit liv på en tryg og sikker måde.

Brug dem til dig selv og dit eget velbefindende.

Brug dem til hele familien.

De er super potente.

Super drøje i brug.

Super rene planteekstrakter fra blomster, frugter, græsser og fra træers bark og rødder.

Du kan benytte de essentielle olier fra Doterra på forskellige måder:

  • De kan bruges til at smøres direkte på huden på de steder, der påkalder sig opmærksomhed. Dog aldrig i øjne, ører, næse og stærkt sprækket hud! Til denne topiske brug er det altid en god ide at starte med at fortynde olierne med flydende kokosolie, eller en anden olie du er glad for, i forholdet 1:5, dvs. 1 dråbe essentiel olie til 5 dråber flydende kokosolie. Doterra forhandler også en del ”rollers”, som er små geniale flasker med olieblandinger lige til at rulle direkte på huden uden fortynding. Husk dog ikke at bruge olier med citrus direkte på huden, hvis du skal ud i solen – huden kan nemlig blive misfarvet. Brug derfor olier med citrus i nakken, under fødderne eller i håndfladerne om sommeren.
  • Du kan også vælge at bruge de essentielle olier til din egen aromaterapi. Du kan enten bruge et par dråber olie en såkaldt diffuser, som spreder skøn og opløftende duft i dit hjem, eller du kan f.eks. vælge at gnide en dråbe olie mellem dine hænder, lave en lille kop med hænderne over din næse (ikke over øjnene) og tage 2-3 dybe indåndinger.
  • Endelig kan visse essentielle olier bruges indvortes eller direkte i din madlavning, men her skal du selvfølgelig være 100 % sikker på, at de er godkendte til indtagelser. Jeg selv tager gerne 1 dråbe af f.eks. copaiba under tungen til at styrke mit nervesystem og er også glad for at indtage visse olier som ”piller” i de såkaldte ”veggie caps”, som sluges med et stort glas vand.

 

Som såkaldt “wellness advocate” har jeg et stort kendskab til de mange forskellige olier og vil med glæde vejlede dig i, hvilke olier kan hjælpe dig bedst muligt.

Kontakt mig og vi finder sammen et tidspunkt for en mere uddybende samtale.

Du kan også gå direkte til min doterraside lige her.