Balance med Akasha yoga

For tilmelding til mit yogahold mandag aften - se lidt længere nede på denne side!

Mit spirituelle navn er Akasha Gian – heraf navnet Akasha Yoga.

Som certificeret kundalini yoga- og meditationslærer arbejder jeg med at videregive disse fantastiske redskaber til alle, som er klar til at opgradere deres liv og overkomme de udfordringer, man måtte have.

Det kunne være udfordringer som f.eks.:

  • lavt selvværd
  • smerter
  • stress
  • vrede
  • irritation
  • mistrivsel
  • ubehag i forbindelse med overgangsalderen
  • pleaser-tendens
  • selvhad

Uanset hvad du går og bøvler med, så aktiverer kundalini yoga den kraft, der åbner for udvikling og forandring.

Det mærkede jeg tydeligt på min egen krop for flere år siden, hvor kundalini yoga ”ved et tilfælde” kom ind i mit liv - præcis på det tidspunkt, hvor jeg havde brug for det!

Kundalini yoga er en dynamisk og ret repetitiv form for yoga, hvor man kombinerer fysiske stillinger med brug af mantra og meditationer. Denne kombination har totalt ændret mit liv. Hvis du har lyst, kan du læse mere om min personlige historie under fanen "Om mig".

Hvad kan yoga give dig?

De fysiske stillinger og øvelser giver dig større smidighed og øget velvære. Du masserer dine indre organer, balancerer både dit kirtel-, chakra- og nervesystem – du får hurtigt nerver af stål og bliver i stand til at tage imod livets forskellige input uden at blive syg af det.

Med en bare nogenlunde regelmæssig yogapraksis eller meditationspraksis øges din vitalitet gevaldigt, så du får følelsen af at være mere hel og mere dig selv igen. Du begynder at se lyset igen. Dit eget lys! Lag for lag opløses alt det, som har forhindret din indre diamant i at stråle lyst og klart.

Du behøver ikke at forstå hvad der sker. Du skal bare vide, at du opbygger din vitalitet indefra.  

Bare giv dig hen til disse teknikker, som hjælper dig til at slippe begrænsninger, hæmmende overbevisninger og sider af dig selv, som ikke længere tjener dig. Hele dig system re- kalibreres.

Kom ned på yogamåtten!

Det er lige præcis der, magien sker!

Du vil hurtigt mærke transformationen!

Jeg arrangerer kortere eller længere yogaforløb for enkeltpersoner eller mindre grupper.

Fra helt nybegyndere til mere øvede.

Jævnligt afholder jeg workshops over forskellige temaer.

På alle mine længerevarende stressforløb inviterer jeg dig desuden til at tage forskellige vejrtrækningsøvelser, fysiske øvelser og meditationer til dig. Brug af disse teknikker hjælper dig til hurtigt at komme fra hovedet og ned i kroppen, hvilket er særligt vigtigt, hvis du har stress inde på livet.

Endelig er du mere end velkommen til at deltage på et af mine yogahold. Jeg underviser pt. følgende steder:

My Yoga Studio i Charlottenlund mandag kl. 17:45-18:45.

Tilmelding sker til mig på susanne@simplybalance.dk og ved indbetaling af 800 kr. på MP 996412. Tilmeldingen er bindende. 

Hvis du ønsker at betale pr. gang er prisen 125 kr.  Skriv til mig, hvis du ønsker denne løsning.