FEMININ BALANCE.

Der findes ikke noget bedre end kvinder, der er i balance og hviler i sig selv.

En kvinde som stråler, som har overskud, som er kærlig overfor sig selv og dem, hun er sammen med – hun er uundværlig for den nære familie, arbejdspladsen og hele samfundet.

Omvendt findes der nok ikke noget så ødelæggende, som en kvinde, som ikke kan mærke sig selv, som er stresset, har kort lunte, er irritabel, sarkastisk, vred, selvopofrende, og som skælder ud på alle og enhver – mest af alt på dem, som står hende allermest nær.

Kvinder har så stor magt og ifølge YB er hendes biologiske, fysiologiske, sociologiske og mentale kapacitet 16 gange stærkere end hos mænd – forudsat, at hun dyrker den og er bevidst om denne utrolige gave. Omvendt så har hun også 16 gange større mulighed for at ødelægge sig selv alt omkring sig.

Alene derfor bør du og jeg og alle andre kvinder prioritere højest af alt at være i balance så meget, det nu kan lade sig gøre, og i hvert fald øve os i at komme tilbage i balance – tilbage til alignment – så snart vi registrerer, at vi er kommet ud af kurs.

“To be a woman requires a lot of strength. Your glandular system, your intelligence and your consciousness have to be extraordinarily strong so you can be on the winning side. All the strength of the Universe is within you. It cannot be found outside. Those who do not develop strength from inside cannot get it from outside either.” Yogi Bhajan

Enhver kvinde bør optimalt bruge tid på sig selv hver eneste dag! Hun bør virkelig prioritere at holde sit nervesystem stærkt og i balance; hende kirtler må være i topform og med ro og meditation kan hun sørge for sin mentale sundhed.

Det er min mission at hjælpe kvinder i ubalance med at tage personligt lederskab og gøre alt, hvad der står i deres magt for at finde tilbage til sig selv

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.